зари, пироспектакли
десико парти агенция
Всичко за Вашето парти - фойерверки, зари и пироефекти, парти артикули за всеки повод и всеки вкус, организиране на сватбени тържества и рожденни дни, украси за всякакви поводи, карнавални костюми, балони и още много.
десико начало продукти, парти артикули услуги галерия за нас контакти
Продукти

нашите парти продукти ДЕСИКО предлага голямо разнообразие от продукти за вашето детско парти, фирмени партита, откриване на нови обекти, сватбени тържества, рожден ден, презентации, новогодишни партита.

В магазините на ДЕСИКО в гр. Бургас, може да намерите на едрови и дребнови цени - перуки, домина, балони, маски, карнавални костюми, играчки - закачки, тромби, спрей - ленти, фойерверки, конфети, шапки, свирки ... и всичко за Вашето парти.

Пълен парти сервиз - чинийки, чашки, салфетки, покривки, вилички и др.


Балони

Балони и сладолед обича всеки. Те са красиви спомени на нашето дество и весело изживяване, подходящо за всяка възраст. Работим с най-добрите марки балони Qualatex и гарантираме високото им качество.

ВАЖНО: балони от латекс пълни с хелии са трайни от 6 до 12 часа, като реалното време зависи от атмосферните условия и най-вече от температурата на околната среда.

Балоните от фолио издържат до 14 дни и могат лесно да бъдат пренапълнени.


Балони фолио
Балони латекст

Парти артикули

Никое парти не бива да се провежда между 4 голи стени. Доброто настроение се гарантира както от участниците, така и от обстановката. За това ДЕСИКО ви предлага, разнообразни възможности да украсите по подходящ начин вашето събитие.

Вижте нашите артикули с които може градуса на вашето тържество да достигне желаните стойности.


Вижте още...

Костюми

Всички ние малки и големи искаме понякога да влезем в ролята на друг човек или герой, да не бъдем такива каквито сме всеки ден, да станем поне за малко по-магични, по-различни, шарени и пъстри.
За това ние ви предлагаме разнообразни и забавни костюми, маски, перуки, аксесоари и други вълнуващи помагала, които да ви отведат на чудно пътешествие.
Магията на преобразяването е толкова завладяваща.


Вижте още...

Фойерверки, Зари, Пироспектакли

Нашата мисия е да творим и създаваме емоционални пиротехнически спектакли. Всяка заря създадена от
нас е уникално пиротехническо изживяване. Огъня е очарователен, той няма ограничения, той поглъща
нашите сърца.
А за любителите на пиротехнически изделия, предлагаме на едрови и дребнови цени богат асортимент от фойерверки в нашите магазини в Бургас.


стрелка Зари, пироспектакли
стрелка Фойерверки - продукти

Карнавални маски, домина и шапки

При нас можете да намерите карнавални маски, домина, шапки и всичко необходимо за вашия карнавал, маскарад или венициански бал.

Вижте още...

Перуки

Перуки с които можете да влезете в ролята на Пипи, Клеопатра, Луцифер, Рапунцел, Ангел, Клоун, Пират и много други.Вижте още...
 

Бургас
ул. Кирил и Методий 54
тел.: 056 820 034
моб.: 0888 528 700
email: desiko_@abv.bg